درمان پا درد | فورس کالا مگ

سبد خرید شما خالی است.
فروشگاه اینترنتی فورس کالا

درمان پا درد

مقدمه

اگرچه پا درد عموماً پی‌آمد بروز سانحه و صدمه دیدن است، اما گاهی درد پا در ابتلا به عارضه‌ها یا دلایل غیر تروماتیک (بدون ضربه دیدن) ریشه دارد. پا درد گاهی از آسیب یا التهاب هر یک از ساختارهای موجود در پا، مانند استخوان‌ها، مفصل‌ها، عضله‌ها، تاندون‌ها، رباط‌ها (لیگامان‌ها)، رگ‌های خونی، عصب‌ها و پوست ناشی می‌شود. ممکن است درد کف پا ناشی از مشکلات پاشنه پا باشد. معمولاً درد پاشنه به‌تدریج افزایش‌یافته و به‌مرور زمان بدتر می‌شود. اغلب درد این عارضه شدید بوده و زمانی احساس می‌شود که وزن بدن روی پاشنه قرار بگیرد.وجود مشکلی در پا می‌تواند منجر به درد کف پا شود، دردهای کف پا بیماری دردناکی است که ناحیه زیر پا را تحت تاثیر قرار می دهد التهاب بافتی معمولاً علت پا درد است. درد می‌تواند از نقاط دیگری از بدن نیز انتشار یابد و در پا حس شود. بیماری‌های مزمن کمر و پشت بدن نیز می‌تواند علت پا درد و کرختی پا باشد. اتساع شریان ایلیاک (لگنی) و آئورت شکمی نیز در بعضی موارد با پا درد همراه است. لخته شدن خون در سیاهرگ‌های بزرگ واقع در شکم نیز از دیگر علت مواجهه با علائم پا درد و درد ساق پا به شمار می‌رود.

درد پا ممکن است برای کودکان نیز اتفاق بیفتد. درد ساق پا و زانو در کودکان توسط عوامل آسیب‌زا و یا شرایط مختلفی ایجاد می‌شود. با مشاهده علائم زیر در کودک حتما به پزشک مراجعه فرمایید:  فلج شدن پا، از دست دادن حس در پا، عدم نبض در پاها، عدم توانایی حرکت مفصل زانو، خونریزی شدید یا غیرقابل‌کنترل، تب بالا (بیشتر از 38 درجه سانتی‌گراد)، یا درد غیرقابل‌کنترل.

ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید تا ره های درمان درد پا را به شما بگوییم.

درد گاهی اوقات با علائم زیر همراه است :
  • خستگی مزمن
  • تب
  • درد مفصل
  • کاهش دامنه حرکتی مفصل
  • برآمدگی پوستی
  • گشاد شدن سیاهرگ‌ها (نقرس)

پا درد در بعضی موارد با علائم دیگری همراه است که بیانگر ابتلا به عارضه‌ای کشنده است؛ بنابراین در صورت مواجهه با علائم زیر بی‌درنگ به پزشک مراجعه کنید یا با مرکز فوریت‌های پزشکی تماس بگیرید:

  • سرد شدن و رنگ پریدگی پا
  • تنفس دشوار
  • تب بالا (بالاتر از 101 درجه فارنهایت)
  • ناتوانی در راه رفتن یا انداختن وزن روی پا
  • درد پس از راه رفتن یا وارد کردن فشار جزیی
  • پوست رنگ پریده یا متمایل به آبی (سیانوزیس)
  • شنیدن صدای ازجا درآمدن هنگام آسیب دیدن پا
  • کرختی و ضعف پیشرونده در پایین پا توأم با از دست دادن کنترل مثانه یا روده
  • رگه‌های قرمز رنگ
  • ورم کردن و قرمز و گرم شدن پا
  • ایجاد زخم‌هایی روی پا و انگشتان که کاملاً التیام نمی‌یابد.
عوامل موثر در تسکین پا درد

ورزش پاها :

ورزش کف پا، پاها و انگشتان پا به نرمش، تقویت و آرام کردن آن ها کمک خواهد کرد. این حرکات را امتحان کنید:

اشیا را با انگشتان پای خود جمع کنید و آن ها را به سمت دیگر منتقل کنید. در حالی که ایستاده اید، روی پنجه پایتان بلند شوید و پاشنه تان را از زمین بلند کنید. 

قوزک پای خود را بالا و پایین ببرید. با قوزک پایتان شکل دایره بزنید. کف پا را روی یک بطری آب یخ زده، توپ تنیس یا توپ گلف بچرخانید.

 تماس درمانی :

روغن و یا لوسیونی را به کف پای خود بمالید و با اعمال فشار ملایم شست به هر ناحیه زخمی، آن را ماساژ دهید.

از حرارت مرطوب استفاده کنید :

گاهی اوقات درد پا به خاطر فعالیت بیش از حد و یا تحمل وزن، استرس ماهیچه ها و بافت ارتباطی هستند. یکی از بهترین درمان ها برای تسکین دادن ماهیچه های دردپاها حمام پا است.

پاهای خود را در یک کاسه آب گرم برای پنج تا 10 دقیقه قرار دهید. سعی کنید نمک اپسوم را به آب اضافه کنید تا یک افکت آرامش بخش به آن بدهد. 

کشش پاها :

ماهیچه های استرسی منقبض می شوند یا اسپاسم می گیرند. برای مقابله با این سفتی، پاهای خود را کشش دهید. زمانی که ماهیچه های شما آرام شدند، زمان مناسبی برای استراحت کردن است.

در یک موقعیت راحت بنشینید و قوزک پا و مفاصل انگشت خود را با استفاده از دست بکشید. هم چنین در حالی که به یک دیوار تکیه داده اید، می توانید کشش سطحی را امتحان کنید. هر حرکت را برای 10 تا 20 ثانیه نگه دارید.

درمان درد پا

دارودرمانی

داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) که بدون نسخه نیز قابل تهیه هستند، از قبیل آسپرین، ایبوپروفن و یا ناپروکسین، در تسکین درد بسیار مؤثر خواهند بود. ممکن است برای رهایی از اسپاسم، یک شل‌کننده‌ی عضلانی تجویز شود. در موارد درد شدید، ممکن است همراه با داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی و داروهای شل‌کننده‌ی عضلانی، یک داروی مسکن نیز تجویز شود. استروئیدها می‌توانند تورم و التهاب اعصاب را کاهش دهند. این داروها به صورت خوراکی یا تزریق مستقیم به ناحیه‌ی دردناک (تزریق استروئید اپیدورال و تزریق در مفصل فاست) مورد استعمال قرار می‌گیرد.

فیزیوتراپی و تمرین

ما معمولاً برای بسیاری از دردهای پا، در آغاز برنامه‌ای تقریباً عادی را پیشنهاد می‌دهیم. فیزیوتراپی در بازیابی کامل فعالیت‌ها در اسرع وقت و جلوگیری از آسیب مجدد بسیار مؤثر خواهد بود. متخصصین طب فیزیکی بهترین شیوه‌های برخاستن و راه‌ رفتن، تمریناتی برای تقویت و کشش بخش پایین کمر ، پاها و عضلات شکم را به شما یاد خواهند داد.

ممکن است برای دوره‌های کوتاهی، ماساژدرمانی، اولتراسوندتراپی، دیاترمی، گرمادرمانی و کشش‌درمانی برای شما توصیه شوند. استفاده از کایروپراکتیک (درمان‌های دستی) و آب درمانی نیز مؤثر خواهد بود.

شاک‌ویو‌تراپی

این شیوه‌ی درمانی ( شاک ویوتراپی) برای افرادی که از دردهای شدید و مزمن رنج می‌برند، نتایج بسیار خوبی را به همراه خواهد داشت. این شیوه‌ی درمانی کامل غیرتهاجمی و بدون عادت خواهد بود و به هیچگونه بی‌حسی نیازی نخواهد داشت.

لیزرتراپی

طیف گسترده‌ای از دردهای پا را می‌توان با استفاده از لیزر درمانی مداوا کرد. این شیوه‌ی درمانی کاملاً بدون درد و جراحت خواهد بود.

بیوفیدبک

یکی از روش‌های جایگزین و بدون جراحت درمان درد پا، بهره‌گیری از آموزش‌های بیوفیدبک است. این شیوه‌ی درمانی با تمرکز بر توانایی‌ بازآموزی مغز بیمار، محرک‌های منفی را با مثبت جایگزین خواهد کرد. این شیوه‌ی درمانی کاملاً غیرتهاجمی بوده و با خطرات بسیار کمی همراه است.

اوزون‌تراپی

اوزون‌تراپی، شکلی از پزشکی ترمیمی است. این شیوه‌ی درمانی بدون جراحی و بدون کوتیزون است و به منظور ترمیم و بازسازی مفاصل ضعیف، رباط‌ها، تاندون‌ها برای تسکین درد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کفی و کفش‌های طبی

کفی و کفش‌های طبی، موقعیت و حرکات پا را کنترل می‌کنند. این وسایل از گسترش درد و ناتوانی و مشکلات بیشتر جلوگیری می‌کنند.

جراحی

انجام جراحی معمولاً به ندرت لازم می‌شود، مگر در مواردی که ضعف عضلانی به دلیل بیرون‌زدگی دیسک وجود داشته باشد و یا درد شدید، پس از گذراندن دوره‌های درمانی بدون جراحی معقول، برطرف نشده باشد.

برای درمان پادرد، درد و ضعف در ران و ساق پا روش های دیگری ازجمله طب سوزنی،تحریک الکتریکی از طریق پوست و … نیز وجود دارد.

درمان های خانگی و گیاهی درد پاها:

1. حمام آب گرم و سرد برای رفع پا درد :

این عمل به کاهش ورم, درد و تقویت جریان خون در طول پاها مشهور است. آب گرم سبب اتساع عروقی می شود که به دنبال آن، آب سرد انقباض عروق را باعث میشود.

تناوب بین حمام سرد و داغ، مایعات ساکن خارج از منطقه را پمپ می کند و ورم را کاهش می دهد.برای شروع, یک صندلی در لبه وان خود بگذارید و به اجازه دهید تا آب گرم حدود 10 دقیقه روی پاهای شما حرکت کند.

سپس, از آب سرد استفاده کنید. 

2. درمان درد پا با نمک اپسوم :

نمک اپسوم, تنها برای غذا نیست. وقتی در معرض آب قرار می گیرند, نمک اپسوم به منیزیم و سولفات تبدیل می شود.

طی حمام کردن با نمک اپسوم, دقت کنید که آب خیلی گرم باشد و یک یا دو فنجان نمک به آن اضافه کنید. پاهای خود را حداقل چند دقیقه در آب بگذارید.

3. یخ برای کاهش پا درد :

یخ درمانی یکی از مفیدترین روش های خانگی برای درد پا است. استفاده از یخ به سرعت باعث کاهش درد, ورم و ارتقای سلامت ماهیچه می شود.

سطل را با آب پر کنید, سپس یخ به آن اضافه کنید. پاهای خود را در سطل فرو ببرید و استراحت دهید. بیش از چند دقیقه پاهای خود را در حمام یخ نگذارید. 

4. ماساژ پا برای رفع درد :

چیزی بهتر از ماساژ پا احساس خوبی نمی دهد. کمی روغن ماساژ بزنید و لذت ببرید. اگر می خواهید ماساژ را برای کاهش درد پا بزنید, باید روی نقاط تحریکی متمرکز شوید.

در طول ماساژ, به دنبال نقاط حساس در پاها بگردید و آنها را فشار دهید. استفاده از روغن برای ماساژ به تحریک جریان خون, کشش عضلات و افزایش انعطاف پذیری کمک خواهد کرد.

5. خواص روغن ماهی برای تسکین پا درد :

روغن های امگا 3 برای حمایت از سلامت اعصاب و جلوگیری از درد پا مناسب هستند.

اضافه کردن یک مکمل روغن ماهی به روتین روزانه شما و یا ارائه غذای دریایی بیشتر به رژیم غذایی، می تواند روند التیام و کاهش التهاب را بهبود بخشد. 

6. بالا بردن پاها برای کاهش درد :

گاهی اوقات تمام چیزی که نیاز دارید کمی استراحت است. صرف زمانی برای بالا بردن پاها به کاهش فشار در طول پاهایتان کمک خواهد کرد. در اغلب موارد بالا بردن پاها فوراً احساس خوبی را به شما می دهد.

7.تاثیر سرکه در درمان پا درد :

سرکه در درمان های مختلفی به کار می رود و می تواند به درد پا به خاطر انقباض و یا کشیدگی ماهیچه ها به علت کاهش التهاب کمک کند.

یک وان را با آب گرم پر کنید. دو قاشق غذا خوری سرکه را در آن اضافه کنید. همچنین می توانید نمک دریایی یا نمک اپسوم را در آن مخلوط کنید.

اگر هیچ یک از اینها را ندارید، می توانید از نمک معمولی استفاده کنید. پاهایتان را به مدت حدود 20 دقیقه در آن بگذارید و خیس کنید.

متناوبا، مخلوطی از مقادیر مساوی سرکه و آب را در دو ظرف قرار دهید. یکی حاوی آب سرد و یکی حاوی آب گرم باشد.

یک حوله را در مخلوط گرم خیس کنید، مایع اضافی را فشار دهید و سپس آن را دور پای خود بمالید. بگذارید به مدت پنج دقیقه بماند. همین کار را با استفاده از مخلوط سرد انجام دهید.

کل فرآیند را حداقل سه یا چهار بار در روز تکرار کنید.

8. روغن میخک عالی برای پا درد :

برای تسکین سریع درد پا، پاهایتان را با روغن میخک ماساژ دهید.

این کار، باعث تحریک جریان خون و انقباض ماهیچه های شما خواهد شد. می توانید پاهای خود را با روغن میخک چند بار در روز ماساژ دهید.

اگر پوست حساس یا بریدگی دارید، سه قطره روغن میخک را با یک قاشق چای خوری روغن زیتون و روغن نارگیل  رقیق کنید و سپس پاهای خود را با آن ماساژ دهید. 

9. درمان پا درد با استفاده از فلفل قرمز :

اگر پای شما در اثر سرما درد می کند، کمی فلفل قرمز را در جوراب های خود بریزید. به شما کمک می کند پاهایتان را گرم نگه دارید.

یک درمان دیگر این است که یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز را به نصف یک سطل آب داغ اضافه کنید و چند دقیقه پاهای خود را در آن بگذارید و خیس کنید.

این کار یک اثر آرامش بخش خواهد داشت و در برابر درد به شما کمک می کند.

10.خواص مریم گلی برای پا درد :

به آرامی مشتی از برگهای مریم گلی را بین دو دست خود بمالید و سپس آن ها را در یک قابلمه با کمی کم تر از یک فنجان سرکه سیب  قرار دهید.

مخلوط را بجوشانید و سپس حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید به مدت پنج دقیقه بجوشد. یک پارچه نخی را در محلول گرم خیس کنید و سپس آن را در منطقه متاثر نگه دارید.

این فرآیند را چندین بار تکرار کنید.

ماساژ درمانی
  • پاهای تان را داخل ظرف آب قرار دهید و بگذارید 5 الی 10 دقیقه داخل آب ولرم بمانند. اگر به آروماتراپی یا رایحه درمانی علاقه دارید، می توانید چند قطره از روغن معطر موردعلاقه تان را داخل آب بریزید. پشنهاد ما استفاده از اسطوخودس است که هم آرامش بخش است و هم ضدعفونی کننده. در طول این مدت زمان ریلکس کنید و به پشتی صندلی یا مبلی که رویش نشسته اید تکیه دهید. صبور باشد و بگذارید پاهای تان به خوبی مرطوب شوند.

 

  •  بعد از ده دقیقه پاها را یکی یکی از داخل آب درآورده و با یکی از حوله هایی که از قبل آماده کرده اید، خشک کنید. بهتر این این حوله ها ولرم باشند تا پاها یک مرتبه یخ نکنند. حالا یکی از پاها را برای شروع عملیات ماساژ انتخاب کنید و پای دیگر را داخل حوله دوم بپیچید که گرم بماند و حرارتش را از دست ندهد.

 

  • مقدار لازم از لوسیون یا روغن ماساژی را که دوست دارید، انتخاب کنید و تمام سطح پای تان را به آن آغشته کنید. سپس شروع به ماساژ دادن کنید تا لوسیون به خوبی جذب پا شود.

 

  • بهتر است به پای تان کمی نرمش بدهید. برای این کار پیشنهاد می کنیم با یک دست پاشنه پا را بگیرید و با دست دیگر قوزک پا و مفاصل آن را به صورت دورانی ورزش بدهید. این کار باعث می شود آمادگی عضلات برای دریافت ماساژ و به دست آوردن بهترین نتیجه، بیشتر شود.

 

  •  در ادامه نرمش شروع به فشاردادن پای تان کنید. با یک دست زیر پا را فشار دهید و با دست دیگر روی آن را. این کار شبیه نیشگون گرفتن آهسته است و به بالارفتن جریان خون کمک می کند.

 

  • بعد از تمام شدن مرحله قبل، همان طور که یک دست روی پا است و دست دیگر زیر آن، دست ها را در جهت عکس همدیگر حرکت دهید. این حرکت را به مقدار لازم ادامه دهید تا احساس کنید اصطلاحا عضلات تان نرم شده اند و آماده مرحله بعد.
  • بعد از نرمش پاها، نوبت به ماساژ اصلی می رسد. این بخش را با ضربه زدن به پاها با انگشتان دست شروع کنید. برای این کار با شست پا به ناحیه زیر پا و با بقیه انگشتان به روی پا ضربه بزنید. این کار را از انگشتان پا شروع کرده و در بخش قوزک تمام کنید. یادتان باشد مفاصل و فضاهای خالی بین انگشتان را فراموش نکنید.
  • بعد از این ماساژ کلی، وقت آن می رسد که هر بخش از پای تان را به صورت اختصاصی ماساژ دهید. این کار را از انگشتان و با حرکات دایره ای شروع کنید. هرحرکت را از یک تا پنج بار تکرار کنید. پیشنهاد ما این است که اول سراغ انگشت کوچک بروید و بعد یکی یکی جلو بیایید تا به شست پا برسید. برای انجام ماساژ دورانی کافی است انگشت شست تان را زیر انگشت کوچک پا قرار دهید و روی آن را با انگشت اشاره و میانی دست ماساژ دهید. برای بقیه انگشتان نیز همین کار را انجام دهید.

 

  • یکی از بخش هایی که می توانید با ماساژ آن، آرامش زیادی به دست بیاورید درست زیر انگشتان پا قرار دارد. کافی است با چهار انگشت دست، چهار فضای خالی بین انگشتان پا را پیدا کنید و با حرکات رو به جلو و عقب این ناحیه را ماساژ دهید.

 

  • وقتی ماساژ ناحیه بین انگشتان پا تمام شد، سراغ بخش های میانی و انتهایی پا بروید. سعی کنید اول با انگشت شست تان حرکات دورانی ایجاد کنید و بعد آهسته ضربه بزنید. این کار نیز در رفع خستگی پاها، اثرات بسیار مفیدی دارد.

 

  • ماساژ دادن را با آهسته کردن ضربه هایی که به پا می زنید، تمام کنید. این کار را از انگشتان پا شروع کنید و به سمت قوزک بیایید. بعد از تمام شدن ماساژ یک پا، نوبت به پای دیگر می رسد. کل این کارها معمولا چیزی در حدود 45 دقیقه طول می کشد.
  • بعد از تمام شدن ماساژ، روغن یا لوسیون اضافه ای را که روی پوست مانده، با دستمال کاغذی پاک کنید و دمپایی روفرشی تان را بپوشید. خیلی مراقب باشید که سُر نخورید.
ماساژ رفلکسولوژی

در این نوع از ماساژ کف پا به پنج قسمت کلی تقسیم می شود.

انگشتان پا :

متخصصان این ماساژ اعتقاد دارند برای بهبود سردرد و گردن درد باید انگشتان و مفاصل آنها را به خوبی ماساژ داد.

انحنای کنار شست پا :

این انحنا وابسته به سلامت ستون فقرات و مهره های آن در نظر گرفته می شود در حقیقت برای تسکین دردهای این ناحیه باید انحنای کنای شست پا را به خوبی ماساژ داد.

بخش تحتانی انگشتان پا: درست همان قسمت های برجسته ای که زیر انگشتان پا قرار دارند، مربوط به سلامت ناحیه قفسه سینه و اعضای داخل آن یعنی شش ها می شوند. این مرحله از زیر شست پا شروع می شود و به زیر انگشت کوچک می انجامد.

لاغرترین قسمت پا :

در رفلکسولوژی اعتقاد بر این است که لاغرترین بخش کف پا که معمولا در قسمت میانی قرار دارد مربوط به ناحیه شکم می شود. به همین خاطر اگر کسی به دلیل مشکل معده درد یا عملکرد نامناسب روده های به یک متخصص ماساژ پا مراجعه کند، احتمالا خواهددید که بخش میانی پای او بیشتر ماساژ داده می شود.

پاشنه پا :

آخرین بخش تقسیم بندی کلی مربوط به پاشنه پا می شود. این قسمت را وابسته به لگن افراد در نظر می گیرند. تمام اجزای بدن که در بخش لگن قرار دارند نیز مربوط به همین بخش هستند.

البته هرکدام از بخش های بالا خودشان به نقاط ریزتری تقسیم بندی می شوند. چنانچه سرتان خیلی شلوغ است و پادرد ناشی از زیاد کارکردن، امان تان را بریده، بد نیست سری به یک متخصص ماساژ کف پا بزنید. با این ماساژ هم دردتان تسکین پیدا می کند و هم به بقیه اعضای بدن تان کمک کرده اید سالم تر بمانند.

نکات مهم برای مراقبت از پاها
  • وقتی قرار است ساعاتی طولانی را خارج از خانه سپری کنید، سعی کنید راحت ترین کفش ممکن را بپوشید. راحت ترین کفش شما همانی است که وقت بعداز چند ساعت سر پا ایستادن و با وجود اینکه پاهای تان ورم هم کرده اند، همچنان توی کفش تان احساس راحتی کنید. کفشی که زیره و کفی استاندارد داشته باشد و بر مهره های کمرتان فشار وارد نکند. اگر چنین کفشی ندارید، لازم است هزینه کنید و یک جفت کفش خوب بخرید صرف این هزینه، کفشی و برای تمام فصول به شما هدیه می کند.

 

  •  برای از بین بردن ورم پاها که از ایستادن زیاد ناشی شده است، وقتی به خانه رسیدید، دراز بکشید و یک بالش کوتاه را زیر پاهای تان بگذارید. طوری که کمی بالا بیایند. بالا گذاشتن پاها باعث برگشت خون از پاها می شود. این کار را بیشتر از چند دقیقه کوتاه انجام ندهید.

 

  • اگر سر جورابی که به تازگی خریده اید، پاره شده است لازم نیست حتما جوراب تان را دور بیندازید. شما می توانید این جوراب را از نیمه ببرید و تنها قسمت بالایی آن را نگه دارید. می پرسید به چه دردی می خورد؟ کافی است هنگامی که پاهای تان خسته هستند این محافظ قوزک پا را بپوشید تا متوجه شوید هدف از این کار چه بوده است؟

 

  • به خاطر داشته باشید همان قدر که رسیدگی به دست ها مهم است، مراقب از پاها هم اهمیت دارد. هر مشکلی را که برای این اعضای بدن شما اتفاق افتاد، به سرعت حمل کنید و پشت گوش نیندازید. گاهی وقت ها همین مشکلات به ظاهر کوچک خیلی سریع بزرگ می شوند و حتی موقع راه رفتن نیز برای تان دردسر درست می کنند.

 

  •  هنگام ماساژ پاها سعی کنید هرچه از سمت انگشتان به سمت پاشنه پا می آیید، فشار را بیشتر کنید و برعکس؛ این گونه به جریان موثر خون در سطح پاها کمک می کنید.

 

  •  افراد مبتلا به دیابت قبل از انجام هرکدام از این ماساژها حتما با پزشک شان مشورت کنند.

 

  •  اگر با همه این روش ها باز هم پادرد به قوت خودش باقی بود، حتما تا تعطیلات از راه نرسیده، به پزشک متخصص مراجعه کنید.
چه زمانی باید به دنبال درمان پزشکی درد پا بود:

درد پا یک تجربه نسبتاً رایج برای مردم در تمام سنین است. زمانی که فرکانس درد افزایش پیدا می کند و یا با درمان های ساده ای مانند آن هایی که لیست شده اند, کاهش پیدا نمی کند.

 علاوه بر این, برخی مشکلات پزشکی مشخص می توانند منجر به درد پا شوند. به پزشک مراجعه کنید تا این شرایط را ارزیابی و درمان کنید:

دیابت یا هر بیماری دیگری که باعث نوروپاتی محیطی می شود, آسیب عصب به اندام ها است.بیماری های خودایمنی مانند آرتریت روماتویید.

هر مشکلی که منجر به ورم اندام تحتانی شود, مانند بیماری های قلبی و عروقی.

سخن پایانی

درد پا یکی از رایج‌ترین بیماری‌ها است که افراد از همه گروه‌های سنی تحت تاثیر قرار میدهد. درد پا می‌تواند در هر نقطه از پا از جمله انگشتان، پاشنه پا، مچ پا یا قوس پا رخ دهد و می‌تواند علل مختلفی داشته باشد نظیر: کهولت سن، پوشیدن کفش نامناسب، پیاده روی بیش از حد، برای زمانی طولانی روی پا ایستادن، شکستگی، کمبود مواد معدنی، ناخن پای روینده در شصت، دیابت و شرایط دیگر.
در این مقاله ما تمام تلاش خود را انجام دادیم تا درباره روش هایی سریع برای درمان پا درد را بیان کنیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت کافی را برده باشید.

نظرات کاربران

  • تا به حال هیچ نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

فرم ارسال نظر

نام و نام خانوادگی :
متن نظر :
CAPTCHA Image
کد امنیتی داخل تصویر را در کادر بالا وارد نمایید.