در هنگام سفر چه وسایلی همراه خود ببریم ؟ | فورس کالا مگ

سبد خرید شما خالی است.
فروشگاه اینترنتی فورس کالا

در هنگام سفر چه وسایلی همراه خود ببریم ؟

برای سفر باید چه وسایلی همراه ببریم؟

جالبه که وقت جمع ‌کردن وسایل مورد نیاز سفرمان که می ‌رسد، فکر می‌ کنیم می بایستی تمام اتاقمان را با خودمان ببریم! اما این که سفر نمی ‌شود چون اینکار امکان پذیر نیست پس باید با فکر و تبحر خاصی هر طور شده کیف و چمدانتان را خیلی هوشمندانه بچینیم، اما در حین سفر یا اینکه به مقصدمان که می رسیم می بینیم باز چیزهایی را فراموش کرده ایم، پس همیشه حواستان به این موضوعات باشد تا سفر به کامتان تلخ نشود؛ انتخاب وسایل مسافرت برای بعضی‌ از افراد شبیه به یک دوراهی سخت است، اما بعضی ‌ها هم از قبل خیلی عاقلانه و با تبحر چک لیست سفر را متناسب با نوع سفرشان آماده کرده اند که این مورد بهترین گزینه برای شماست! اما در ادامه سایت ما قصد دارد این چک لیست را به شما معرفی کند تا سفری عالی و به یادماندنی برای خود بسازید.

انتخاب لباس های مناسب در سفر

از اولین وسایل مورد نیاز سفر، لباس‌ ها هستند. لباس‌ های مورد نیاز سفر را بهتر است براساس فصل مسافرت و مقصد بچینیم. مثلا وقتی مقصد سفرمان نیم‌کره‌جنوبی است، باید لباس‌های مناسب فصل را متضاد با آب و هوای ایران همراه ببریم. ارتفاعات البرز و زاگرس یا شهرهای غربی و شمال غربی کشور هم همیشه سردتر از مرکز هستند. دمای هوا در شهرکرد و چهار محال و بختیاری همیشه پایین‌ تر از تهران است. پس قبل از سفر برای اطمینان، آب‌وهوای مقصد را از طریق سایت accuweather.com چک می‌ کنیم تا بعدا شوکه نشویم.

برای سفرهای سرد بعضی‌ ها با خودشان کلاه‌ های طوفان که فقط جای چشم و بینی دارد و بادگیر می‌ برند. جوراب پشمی، دستکش و کلاه گرم از ملزومات سفر به مناطق سرد هستند. در سفر بهتر است شلواری با جیب‌ های بزرگ بپوشیم که بعضی از وسایل سبک مثل گوشی یا پول را در آن قرار بدهیم.

پیراهن یا مانتویی هم که می‌ پوشیم باید به راحتی قابل شست‌وشو و خشک‌ شدن باشد. اگر زیاد سخت‌گیر نباشیم، برای سفر یک هفته‌ ای به غیر از چیزی که تن می‌ کنیم، یک دست لباس رو و دو دست لباس زیر دیگر، کافی است. فقط برای اینکه بعدا درگیر ست کردن نشویم، بهتر است همان اول رنگ‌ ها را هوشمندانه انتخاب کنیم. ممکن است یک کمد لباس را در کیفمان جا دهیم، اما باز هم نتوانیم در سفر خوب لباس بپوشیم.

چه تابستان و چه زمستان، بردن کفش ورزشی یا پیاده‌روی، بهتر از کفش‌های مجلسی است. برای فصل زمستان و مناطق خیلی سرد یک بوت اضافه هم از وسایل مورد نیاز سفر است.

چمدان و کوله پشتی مناسب سفر

چمدان ‌های سفر شما در اصل انبار دارایی شما در وسایل مورد نیاز سفرتان می باشند، پس بنابراین باید چندین نکته را در خصوص آنها برای شما یاداور بشویم! اول از همه اینکه همیشه سلامت زیپ‌ ها و چرخ ‌های آنها را قبل از سفرتان چک نمایید و مواردی همچون باز شدن چمدان و ریختن وسایل های شما در باربری فرودگاه ‌ها و ترمینال‌ ها اعصابتان را کاملا خورد می کند و مهمتر کسی برای شما دل نخواهد سوزاند؛ نکته‌ بعدی این است که نسبت جالب و اساسی مابین حجم کوله و چمدان شما با حجم وسایلی که همراهتان در سفر میبرید وجود دارد و در ادامه اصولا هرچه چمدان هایتان جای خالی بیشتری داشته باشند باطبع وسایل بیشتری را با خود به سفر خواهید برد! بنابراین به خاطر داشته باشید که درهنگام خرید، " بزرگتر بودن " لزوما صفت خوبی برای یک چمدان یا کوله ‌پشتی بشمار نمی رود و در آخر توجه داشته باشید که در هنگام خرید کوله ‌پشتی مناسب بهتر است یادآور شویم که دسترسی به قسمت جلوی کوله، کمری‌ های مناسب و محکم، فضاهای ضدآب آن ، سبکی و رنگ مناسب و ... از گزینه‌ های مهم در انتخاب گزینه مناسب است و در مقابل در خصوص چمدان ‌ها باید بگوییم که هم وزن کم و مقاومت بالا، کیفیت زیپ ‌ها، کیفیت پارچه آن، نرم و کم صدا بودن چرخ‌ ها و همچنین محکم و بادوام بودن دسته‌ آنها بسیار حائز اهمیت است و راستی اگر با چمدان هم راهی سفر می شوید قرار نیست که کوله ‌پشتی همراهتان نباشد! وسایلی مثل داروهای ضروری، پاسپورت و ویزا، پوشک اضافی برای نوزاد، آب، شارژر موبایل و… همگی جزو وسایلی بشمار می روند که منطقی است در کوله ‌‌ای کوچک، دم دستتان باشد.

 

چه داروها و وسایلی در سفر ضروری هستند؟

موارد مهم در این گزینه تعدادی مسکن، پد بهداشتی، چسب زخم، پماد ضد نیش حشرات، صابون، مسواک، حوله فشرده مسافرتی، یک بسته دستمال کاغذی ، خمیر دندان، دئودورانت یا اسپری ، کرم ضد افتاب و مرطوب کننده و ... هستند که به ‌جز این ها، در سفر به طبیعت جعبه کمک ‌های اولیه، کیسه زباله ، قرص ضد اسهال ، ضد تهوع و صابون و کرم هم موارد مهمی است در ضمن شما اگر با خودروی شخصی راهی سفر می شوید می ‌توانید یک کیف دستی کوچک را پر از این وسایل کنید و در ادامه موضوع بعدی این است که با کمی جست ‌و جو این امکان را دارید که یک کیف کامل از تجهیزات کمک ‌های اولیه قبل سفرتان بچینید و و همچنین برخی از لوازم ضروری جعبه‌ کمک ‌های اولیه شامل : الکل سفید - پنبه - گاز استریل - محلول بتادین و سرم فیزیولوژی - محلول آمونیاک - پماد جنتامایسین و تترا سایکلین - قیچی و پنس - چسب زخم - قرص آسپرین و قرص ‌های مسکن و ضد تهوع و ... می باشد.

مهمترین وسایل الکترونیکی در سفر

خیلی از ما حاضریم هرچیزی را جا بگذاریم، ولی شارژر موبایل یا پاوربانکمان را فراموش نکنیم. یادمان باشد پریزهای کشورهای مختلف با هم فرق دارد، پس تبدیل دوشاخه هم از لوازم ضروری سفرهای خارجی‌اند. اگر اهل عکاسی هستید، بردن SD CARD  و شارژر و پایه دوربین یا موبایل از دیگر وسایل مورد نیاز سفرند.

پیشنهاد ما این است که در چک لیست خود قسمتی به نام وسایل الکترونیکی قرار دهید، بی شک هیچ کدام از شما شارژر موبایل ‌تان را فراموش نخواهید کرد اما در سفر بهتر است که یکی از شارژرهای به اصطلاح فندکی را که در خودرو نیز قابل ‌استفاده باشد همراهتان ببرید و اگر تا به ‌حال هیچ وقت احتیاجی به پاور بانک پیدا نکردید، لازم است تا کمی در مورد مزیت ‌های همراه بردن آن در سفر اطلاعات بیشتر کسب کنید و نیز اگر یادتان باشد قبل از اینکه نسل ‌های کارآمد این باتری ‌های همراه وارد بازار شوند و در دسته‌ وسایل مورد نیاز سفر جای بگیرند، شارژر گجت ‌های همراه دردسرهای بسیاری در سفر برای مسافران به همراه داشت و لازم به ذکر است که برای اینکه در پرواز یا قطار چند ساعتی استراحت کنید، داشتن یک هندزفری خوب بسیار ضروری می باشد و در اینجا منظور از هندزفری خوب بیشتر محصولی‌ بوده که این امکان را داشته باشد تا صداهای محیط را تا حد زیادی کم کند و همچنین اگر شما مسافر عزیز به خارج از ایران سفر می ‌کنید بهتر است که پیش از سفر پریزهای برق کشور مقصد را بررسی کنید که چه نوع دوشاخه ‌هایی هستند و ... در‌ غیر این ‌صورت ممکن است مجبور شوید تا هزینه ‌ای اضافه تر بابت سه‌ راهی برق یا شارژر مخصوص آن کشور پرداخت کنید.

و در آخر لیست لوازم الکترونیکی در سفر :

شارژر موبایل - شارژر فندکی خودرو - پاوربانک - باتری – چراغ ‌قوه - هدلامپ - کابل شارژ بلند - پنل شارژ خورشیدی - فلش USB - دوربین - اسپیکر شارژی کوچک - رم اضافی برای دوربین و ... هستند.

اسناد و مدارک مهم در سفر

مدارک شناسایی از مهمترین وسایل مسافرت هستند؛ کارت شناسایی، کارت ملی، شناسنامه، پاسپورت، کارت اعتباری و بلیط را هیچ‌وقت نباید فراموش کنیم. با کارت روزنامه‌نگاری یا کارت دانشجویی می‌توانیم موقع بازدید از موزه‌ها معمولا تخفیف بگیریم. اگر سابقه بیماری خاصی داریم یک نسخه از مدارک پزشکی هم باید همراهمان باشد.

در سفر گذرنامه، کپی صفحه‌ اول گذرنامه، گواهینامه یا گواهینامه‌ بین ‌المللی، ویزا، بلیت هواپیما، قطار یا اتوبوس، گواهی واکسیناسیون، کارت ‌های اعتباری، پول نقد در کیف ‌ها و جیب ‌های مختلف، نقشه مقصد، راهنمای سفر مقصد، گذرنامه، بلیط‌، روادید، پول، کارت اعتباری، چک‌ پول‌ های مسافرتی، برگه یا شماره‌ رزرواسیون هتل، شماره ‌تلفن ‌های اضطراری شهر مقصد همچون : پلیس، اورژانس، تاکسی و امثال این‌ ها و ... ؛ در ضمن وسایل مهم را باید در کیف دستی و جایی که بهترین دسترسی را داشته باشید، بگذارید و البته فراموش هم نکنید که کپی مدارک را همراه با اصل آن در یک جا نگذارید.

کیف های کمری برای نگهداری پول و مدارک

مهمترین وسایل شما در سفر پول و مدارک شما هستند. قطعا قرار دادن این موارد در چمدانی پرحجم با یک قفل ایمن گزینه بسیار مناسبی است. اما از آنجایی که این چمدان قرار نیست در طول سفر همیشه همراه شما باشد، گزینه کاملا مناسبی به شمار نمی رود. اگر مایلید که مدارک و پول شما دائما در کنار شما باشند می توانید از کیف های کمری با درب زیپی استفاده کنید.

پول خود را به هیچ وجه در کیسه های پلاستیکی یا در جیب خود قرار ندهید. کیسه های پلاستیکی گزینه مناسبی برای قرار دادن غذا یا کفش هستند، اما پول و مدارک را می توانید در جای بهتری قرار دهید.

انتخاب خوراکی مناسب در سفر

شما مسافران عزیز اگر با پکیج های مسافرتی سفر می کنید که تکلیفتان مشخص است و نیازی به برداشتن غذا و خوراکی و این موارد نیست، اما اگر قرار است خودتان به صورت شخصی سفر کنید یا اینکه به دعوت دوستی راهی ویلا و خانه آن شخص می شوید، حتما باید وسایلی را همراه خودتان ببرید و آن هم غذا برای مسیر سفر و مقصد شماست! برای این کار بهتر است همراه خود ساندویچ های ساده مثل مرغ، کتلت، کوکو و... درست کنید و ببرید و از اضافه کردن سس به غذا هم حتما خودداری کنید تا ساندویچ در حین مسیر خراب نشود و همچنین میوه، نوشیدنی سالم مثل آب معدنی، تنقلات مثل آجیل خام، چای، بیسکوییت های ساده و بدون کرم و... هم در سفر لازمتان می شود و به یاد داشته باشید که از به همراه بردن مواد اولیه ای مثل ماهی، مرغ، گوشت و خوراکی هایی که امکان خراب شدن آنها قطعا در سفر وجود دارد جدا پرهیز کنید.

کمی تنقلات مثل آجیل، شکلات یا میوه می‌توانند در زمان‌های خاص کمکمان کنند. به‌جز اینها، چای کیسه‌ای، فلاسک و کنسرو برای سفرهای طبیعت‌گردی کاربردی هستند.

برای سفر غذاهایی بردارید که فاسد نمی شوند. برای سفرهای جاده ای بهترین نوع غذایی که می توانید تهیه کنید، غذاهای کنسروی هستند. تنها کاری که برای خوردن غذاهای کنسروی باید انجام دهید این است که آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

می توانید از مواد غذایی از این دست استفاده نمایید:

  • میوه های خشک شده
  • آجیل و مغزیجات
  • ذرت بو داده
  • نودل
  • آب میوه های مدت دار

و اگر فکر می کنید که خوردن این دست از مواد غذایی را دوست ندارید، در لیست وسایل مورد نیاز مسافرت اجاق گاز سفری هم بگذارید. اگر اجاق مسافرتی دارید، مواد غذایی مثل سیب زمینی، پیاز، گوجه و از این دست به همراه داشته باشید. در سفر به راحتی می توانید یک غذای بدون زحمت و آسان بپزید. گزینه ی سیب زمینی ذغالی را فراموش نکنید.

این مواد خوراکی را هم به همراه داشته باشید، خوب است:

  • قند
  • شکر
  • چای کیسه ای
  • قهوه فوری

 

لوازم بهداشتی و شخصی در سفر

در بالا هم کمی به اینها اشاراتی داشتیم اما بدانید که لوازم شخصی مانند مسواک، خمیر دندان، نخ دندان، اسپری، کرم ضد آفتاب، ناخن ‌گیر، قرص آنتی اسید و ریش تراش و ... بهتر است که در سفر همراه ببرید، ولی این وسایل به راحتی در هر کشوری پیدا می شوند و نیازی نیست که جزو الزامات وسایل سفرتان قرار بگیرد و اگر که قرص و یا داروهای خاصی مصرف می کنید، حتما با نسخه دکتر در سفرهای خارجی همراه خود داشته باشید و فراموش نکنید و در ادامه قرص ‌های ضد تهوع، داروی ضد اسهال نیز همراه ببرید و نیز چند صابون کوچک برای استحمام یا شستن دست ‌ها همراه دستمال کاغذی کوچک هم تهیه کنید و در ضمن در هتل و محل اقامت شما شامپو وجود دارد اما این موارد را محض احتیاط در ساکتان داشته باشید.

لیست مهمترین وسایل سفر با ماشین شخصی

موسیقی های جذاب برای راه و دوربین عکاسی برای مکان های جذاب و دیدنی در راه از دیگر وسایلی مهمی هستند که در سفر با ماشین شخصی نباید آن ها را فراموش کنید.

در ادامه به چند مورد دیگر اشاره می کنیم :

  • رابط فندکی شارژر، پاور بانک : در سفر با ماشین شخصی هرگز رابط های فندکی برای شارژ موبایل  را فراموش نکنید. از آنجایی که تلفن همراه باید روشن باشد تا بتواند حکم تلفن همراه را داشته باشد و با توجه به نیازهای امروزی به گوشی های هوشمند فراموش نکنید که رابط فندکی شارژر و پاور بانک به همراه داشته باشید.

 

  • موسیقی و تجهیزات پخش موسیقی : رابط های پخش موسیقی مانند کابل های AUX را همراه داشته باشید. علاوه بر این فلش هم می تواند گزینه خوبی برای پخش موسیقی و لذت بردن از مسیر باشد. اسپیکرهای بلوتوث گزینه بعدی هستند. در نهایت می توانید از کتاب های صوتی و موسیقی های شاد و یا جاده پسند برای لذت بردن از سفر خود بهره ببرید.

 

  • تنقلات : تنقلات نیز از مهمترین وسایل سفر با ماشین شخصی هستند که هر سفری را جذاب تر می کنند.
تجهیزات جانبی سفر

تجهیزات جانبی سفر شامل مواردی می شود که ممکن است کاربری آن ها بسیار کم باشد و در مواردی محدود مورد استفاده قرار بگیرند، اما در شرایطی که به آن ها نیاز پیدا کنید هیچ چیز نمی تواند به اندازه این وسایل کار شما را راحت کند. برخی از این لوازم ضروری، برخی برای راحتی و توقف در طول مسیر و تعدادی دیگر برای رویدادهای پیش بینی نشده مورد استفاده قرار می گیرند.

  • میان وعده و غذاهای بسته بندی: برای شرایط اضطراری یا در مسیر زمانی که دسترسی به مواد غذایی ندارید میان وعده ها و غذاهای بسته بندی بهترین نجات دهنده و آرامبخش هستند.

 

  • پول و شماره تلفن های ضروری: مبلغی پول و اطلاعات و شماره تلفن های مورد نیاز را در قسمتی مشخص از وسایل خود قرار دهید تا در صورت مواجه شدن با شرایط اضطراری بتوانید از آن ها استفاده کنید.

 

  • کمی تجهیزات و لوازم تعمیرات: جعبه ابزار یا کمی لوازم و تجهیزات تعمیرات یکی از مهمترین لوازمی است که به خصوص در سفر با اتومبیل شخصی می تواند حسابی به کار شما بیاید.

 

  • وسایل مورد نیاز برای توقف: ممکن است در طول مسیر نیاز به استراحت داشته باشید یا بخواهید در کنار جاده و در دل طبیعت توقف کرده و از مسیر لذت ببرید. برای این کار به یک سری وسایل همچون زیرانداز، پتو و … نیاز دارید. لوازم مصرف مواد غذایی نیز بهتر است همراه شما باشد.
وسایل مورد نیاز سفر را از کجا بخریم؟

این روزها بیشتر وسایل سفر را می‌ توان آنلاین خرید. کافی‌ ست آنها را در اینترنت جستجو کنیم تا به سایت‌ های مربوط برسیم. منیریه تهران هم از جمله مراکز فروش وسایل مورد نیاز سفر است که همه چیز با قیمت نسبتا مناسب در آن پیدا می‌ شود.

سخن پایانی

وقت جمع‌ کردن وسایل مورد نیاز سفر که می‌ شود، خیال می‌ کنیم اگر تمام اتاق‌ مان را با خودمان نبریم، این سفر، سفر نمی‌ شود. هر طور شده آنها را در کیف و چمدان‌ مان می‌ چینیم، اما باز معمولا چیزهایی بیرون می‌ مانند و به زبان بی‌ زبانی می‌ گویند: اگر ما را با خودت نبری، سفرت زهر می‌ شود.

انتخاب وسایل مسافرت برای بعضی‌ ها شبیه به یک دوراهی سخت است، اما بعضی‌ ها هم از قبل چک لیست سفر را متناسب با نوع سفرشان نوشته‌اند.

ما در این مقاله تمام تلاش خود را انجام دادیم تا برای شما تمامی نکات مهم و مفید درباره اینکه هنگام سفر همراه خود چه ببریم را با شما بیان کردیم. امیدواریم که این مطالب برای شما مفید بوده باشد و قبل از سفر خودنگاهی به این مطالب بندازید تا وسایلی را در خانه جا نگذارید.

نظرات کاربران

  • تا به حال هیچ نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

فرم ارسال نظر

نام و نام خانوادگی :
متن نظر :
CAPTCHA Image
کد امنیتی داخل تصویر را در کادر بالا وارد نمایید.