چگونه ماندگاری عطر را زیاد کنیم ؟ | فورس کالا مگ

سبد خرید شما خالی است.
فروشگاه اینترنتی فورس کالا

چگونه ماندگاری عطر را زیاد کنیم ؟

ماندگاری عطر ارتباط زیادی با اصل بودن آن دارد :

عطرهای تقلبی معمولا با قیمتی پایین تر از عطر اصلی به فروش می رسند. به همین دلیل بهتر است برای خرید عطر به فروشگاههای معتبر بروید و از خرید از دست فروشان جدا خودداری کنید.

مسئله بعدی شیشه عطر است. عطرهای نامرغوب معمولا شیشه های کدری دارند و ساختار آنها نشان می دهد که از مواد ارزان قیمت در تولید آنها استفاده شده است.

چاپ روی شیشه و و جعبه معمولا کمرنگ است. این گونه عطرها معمولا نام و نشان خاصی ندارند و اطلاعات مرتبط به عطر به خوبی بر روی جعبه و یا شیشه عطر وجود ندارد.

مسئله بعدی که بسیار مهم است بوی عطر است. عطرهای تقلبی معمولا بوی الکل می دهند و ماندگاری بوی آنها بسیار پایین است. بوی اینگونه عطرها معمولا باعث بروز سردردهای شدید می شود.

معمولا آقایان بیشتر به دنبال رایحه های تلخ تر و خانم ها بوی شیرین را می پسندند. هزینه خرید عطر طبیعی کم نیست، برای همین هم توقع دوام و ماندگاری بالا داشتن از آن، طبیعی است. با وجود این اکثر مواقع بوی آن ها خیلی زود می پرند. برای اینکه بدانیم چطور ماندگاری عطر را بالا ببریم باید با طرز صحیح استفاده از آن آشنا شویم.

ماده ماندگار کننده عطر

موادی از قبیل دیپروپیلن گلیکول (DPG) یا ایزو پروپیل میریستیت (IPM) یا دی اتیل فتالات (DEP) در حد 2 درصد وزن عطر باعث کمی افزایش در دوام و ماندگاری آن خواهد شد. البته کارخانه های سازنده باید این مواد را به اندازه محدود استفاده نموده و اگر مقدار بیشتری اضافه نمایند ممکن است باعث خفگی بشود. به همین دلیل توصیه می شود که از عطرهای اصل انتخاب کنید و از انواع تقلبی آن ها استفاده نکنید، زیرا این مواد آسیب جدی به ریه و تنفس شما می زنند.

میزان غلظت عطر

دوام یک رایحه، رابطه مستقیمی با میزان روغن موجود در فرمول آن دارد. غلیظ ترین عطر ها در درجه اول خود پرفیوم (Perfume) می باشد و پس از آن وجود ادو پرفیوم ها (Eau de Perfume) هستند و بعد از آن ادو تویلت  (Eau de Toilette)است. در واقع میزان ماندگاری رابطه معکوسی با نسبت آب و الکل موجود در آن ها دارد.

طریقه صحیح استفاده از عطر

بسیاری از خانم ها نمی دانند که عطر را به کجای پوست خودشان بزنند. باید آن را به نقاطی که دارای نبض است بزنید. در حقیقت نقاط دارای نبض، نقاطی هستند که فاصله رگ ها از سطح پوست به کمترین حد خود می رسد و در همین نقاط، رگ های خونی حرارت بیشتری از خودشان می دهند که به صورت یک پمپ کوچک عطر عمل می کند و بوی آن هم بهتر متصاعد می شود. 

نقاط دارای نبض عبارتند از مچ دست، پشت گوش، پشت زانوی پا و پشت آرنج دست و قسمت پایین گلو. موهای سر نیز جای مناسبی برای اسپری کردن هستند. هر جایی که بروید ردی از بوی خوش در هوا به جا خواهید گذاشت. ادکلن هایی که با هر حرکت سر، نت های دلپذیری را در هوای اطراف منتشر می کنند، عطر مو نام دارند. در ضمن برای اینکه بوی عطر دوام بیشتری داشته باشد، روی مچ های پا نیز می توانید اسپری کنید که جریان متصاعد شدن آن را از پایین به بالا امکان پذیر می سازد.

روش استفاده از عطر بدین صورت است که آن را روی قسمت های نبض دار بدن اسپری کنید، آن هم نه از فاصله خیلی نزدیک. عطری که از فاصله نزدیک اسپری شود روی یک نقطه جمع می شود و احتمال اینکه بوی آن به تلخی بزند، زیاد می شود. دستتان را در فاصله 10 تا 15 سانتی متری این نقاط نبض دار بگیرید و به آرامی آن را اسپری کنید. 

در مورد مچ دستتان یک نکته را به خاطر داشته باشید که بعد از اسپری روی آن ها، مچ ها را به هم نسایید، این کار باعث خراب شدن بوی عطرتان می شود. بعضی ها ادکلن را تنها روی گردنشان اسپری می کنند اما فقط به گردن اکتفا نکنید چون بخش زیادی از رایحه رو به بالا خواهد رفت و کمرنگ می شود. 

بیش از اندازه عطر نزنید

بوی عطر زیاد آزار دهنده است. به طور کلی بوی عطر به میزان روغنی بودن آن بستگی دارد . عطرهایی که 20% روغنی هستند بوی بسیار قوی دارند هرگز در استفاده از آنها زیاده روی نکنید.

عطرهایی که 10 تا 20 درصد روغنی هستند در گرما بویشان زیاد می شود. عطرهایی که 10 درصد روغنی هستند مناسب فصل تابستان هستند.

عطرهایی که 5 درصد روغنی هستند بوی کمتری دارند و اسپری های بدن که تنها 1 تا 3 درصد روغنی هستند.

روی محل استفاده از عطر وازلین بزنید

بهتر است عطر را روی نقاطی از بدن که نبض دارد اسپری کنید و البته بهتر است پیش از آن روی این نقاط کمی وازلین بمالید. وازلین می تواند می تواند عطر را به خود جذب کرده و بنابراین رایحه عطر روی پوست شما ماندگاری بیشتری خواهد داشت.

از لوسیون بدون بو استفاده کنید

هر چیزی که بتواند پوست شما را چرب کند می تواند باعث افزایش ماندگاری عطر در آن بخش از پوست شود. اگر می خواهید از یک مرطوب کننده یا لوسیون استفاده کنید، یک کرم بدون بو را انتخاب کنید. به این ترتیب هم بدن خود را برای استفاده از عطر و ادوکلن جرب نگه داشته اید و هم بوی لوسیون عطر شما را تحت تاثیر قرار نمی دهد.
 

پس از حمام و پیش از لباس پوشیدن عطر بزنید

رطوبت پوست می تواند ماندگاری عطر را افزایش دهد، پس به محض استحمام که هنوز پوست کمی مرطوب است بهترین زمان برای استفاده از عطر است. پیش از پوشیدن لباس عطر را به خودتان بزنید تا لکه عطر روی لباس هایتان به جای نماند.

عطر را به شانه و برس خود اسپری کنید

اگر می خواهید به موهایتان عطر بزنید، بهتر است عطرهایی با پایه الکل را مستقیما به مو اسپری نکیند، این کار باعث خشکی موها می شود. به جای این کار می توانید عطر را به برس خود اسپری کرده و سپس با آن موهایتان را شانه بزنید، به این ترتیب هم موها رایحه ملایمی می گیرد و هم به مو آسیب زده نمی شود. البته می توانید از عطرهای مخصوص مو بین هر بار حمام کردن استفاده کنید.

برای ماندگاری بوی عطر، هرگز عطر را بر روی لباس خود نزنید

بعضی ها به اشتباه فکر می کنند که روش استفاده از عطر روی لباس کار درستی است. یادتان باشد که ادکلن را پیش از پوشیدن لباس به خود بزنید. اگرچه ممکن است قسمت های نبض دار بدن با لباس پوشیده شود اما هنگامی که ادکلن را مستقیما روی پوست خود بزنید، ماندگاری بیشتری نسبت به زمانی که روی لباس خود بزنید، خواهد داشت چون بیشتر آن ها برای به کار بردن روی پوست طراحی شده اند و نکته مهم این است که نوع پوست روی رایحه منعکس شده از عطر تاثیر دارد، به عبارت دیگر برای هر پوستی باید ادکلن مناسب خودش را انتخاب کرد.

نقاطی را که بر روی آنها عطر می زنید بر روی هم سایش ندهید. ممکن است برخی از افراد بعد از عطر زدن نقاط عطری را بر روی هم سایش دهند. اینکار سبب تغییر بوی عطر می شود. به جای سایش این نقاط را به آرامی در تماس با یکدیگر قرار دهید.

تاثیر آب و هوا بر ماندگاری رایحه

نوع آب و هوایی که در آن قرار دارید به میزان کارکرد پخش بو و همینطور ماندگاری آن ها تأثیر می گذارد. آب و هوای سرد، نت های بویایی گل دار را تقویت می کند. به همین دلیل است که عطرهای مناسب فصل تابستان در فصل های زمستان و یا پاییز کارایی و اثربخشی مناسبی ندارند.

برعکس، آن هایی که سبک و خنک تر هستند در تابستان و بهار بهتر عمل می کنند چرا که گرما و رطوبت بدن باعث بوجود آمدن ماندگاری رایحه برای تمام طول روز می شود. در بین رایج ترین نت های پایه بکار برده شده، می توان به انواع چوبی، نعناع هندی، وانیل، کندر، کاج، سدر، و… اشاره کرد که ماندگاری بیشتری دارند.

تاثیر شرایط نگهداری عطر در دوام و پخش بو
عطر را پس از استفاده در جای خشک و خنک و به دور از تابش آفتاب نگهداری کنید، زیرا نور خورشید و همین طور گرمای خورشید مایع درون آن را اکسید می کند و ترکیبش را تغییر می دهد و موجب شکسته شدن مولکول ها و کم شدن کیفیت و ماندگاری آن می شود.توجه داشته باشید که همیشه در پوش آن باید پس از استفاده گذاشته شود و همچنین برای جلوگیری از، حذف نت های بویایی آن ها، برخی را که کمتر استفاده می کنید در داخل جعبه خودش و در محلی خشک، تاریک و خنک بگذارید.
سخن پایانی

اگر می خواهید عطرتان، رایحه ملایم تری داشته باشد، آن را به هوای رو به روی خود اسپری کنید و سپس از آن جا رد شوید. به این صورت عطر روی تمام بدن شما می نشیند و در عین حال حس ملایمی پیدا می کند.
ما در این مقاله تمام تلاش خود را انجام دادیم تا تمامی نکات مفید و مهم درباره ماندگاری عطر را به شما بگوییم.امیدواریم که این مطالب برای شما مفید بوده باشد.

نظرات کاربران

  • تا به حال هیچ نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

فرم ارسال نظر

نام و نام خانوادگی :
متن نظر :
CAPTCHA Image
کد امنیتی داخل تصویر را در کادر بالا وارد نمایید.